Om meg

Om meg

Mitt navn er Ann Kristin Flatland. Jeg er 33 år gammel og bosatt i Oslo. Da jeg var liten var jeg en aktiv skiløper og i dag driver jeg med sportsjournalistikk i Oslo. Hvis jeg skulle beskrive meg selv som person vil jeg si at jeg er en positiv jente som alltid søker etter spenning. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag, spennende reiser, idrett og sunn livsstil. Jeg elsker ekstremsport og da særlig alpinklatring, skihopping og paragliding. En gang i måneden spiller jeg også poker eller andre kortspill med venner.

Dette er de emnene jeg er mest interessert i, så jeg vil prøve å skrive noen nyttige innlegg med tips for alle som driver med sport, gambling og liker en aktiv livsstil.

Jeg reiser minst to ganger i året, som oftest med min kjæreste. Vi elsker begge to å møte nye mennesker og å lære om andre kulturer rundt om i verden. Det mest eksotiske stedet vi har besøkt er Tibet og vi drømmer om å besøke alle de asiatiske landene sammen.

Mine venner og familie betyr alt for meg og jeg elsker å tilbringe tid med dem.

Mitt motto er: Behandle andre som du selv vil bli behandlet og jeg gir mitt beste for å leve i samsvar med det jeg tror på.